Over mij

Mijn naam is Sandra Loos-Schouten.

Op 1 februari 2016 ben ik gestart met mijn bedrijf Wonderwijzer.

sandravuurtoren1Motto in mijn leven is de gedachte: “Spijt krijg je van de dingen die je niet hebt gedaan”.

Dit motto brengt mij op veel verschillende plaatsen. In mijn leven heb ik al vele prachtige reizen in verschillende landen met diverse culturen mogen maken. Tijdens deze reizen leer ik altijd weer heel erg waarderen wat ik heb in mijn leven en heb ik alle tijd om terug te blikken op mijn leven tot dan toe.

Even een korte terugblik op mijn werkzame leven tot nu toe.

Ik ben na de PABO en de Lerarenopleiding Nederlands te hebben gedaan begonnen als leerkracht op een basisschool in Rotterdam-Zuid, waar ik ook als middenbouw coördinator aan de slag ging. Na een geweldige tijd als leerkracht voor de klas sprak ook het managementaspect in het onderwijs me erg aan. Daarom volgde ik een schoolleidersopleiding en ben toen we richting Best verhuisden aan het werk gegaan als locatieleider op een basisschool in Eindhoven. Gelijktijdig volgde ik aan de Universiteit van Utrecht de opleiding Onderwijskunde en werd door de SKPO in Eindhoven benoemd als bovenschools beleidsmedewerker onderwijs. Deze uitdagende baan sprak mij erg aan en vervolgens ben ik deze werkzaamheden verder uit gaan breiden in landelijk perspectief in mijn functie als senior onderwijskundig adviseur en trainer bij KPC Groep. Na een prachtige reis en een sabbatical van 6 maanden met mijn man en dochtertje ben ik op 1 februari 2016 begonnen met Wonderwijzer.

Een momentje van reflectie….

Ik geloof in 360 graden feedback om mezelf te blijven ontwikkelen en maak hier in mijn werk dankbaar gebruik van. Onderstaande uitspraken deden mijn collega’s bij KPC Groep over mij bij mijn afscheid in 2015.

Feedback collega's KPC Groep

Feedback collega’s KPC Groep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik sluit deze korte introductie af met een tegeltjeswijsheid die voor mij leidend is in de keuzes die ik in mijn leven op persoonlijk en professioneel vlak maak.

naamloos